Bloemenhuis Abrahamse
Zet de bloemetjes buiten

Bijzondere bloemen en planten in Terneuzen

Een grijze kantoorruimte? Een mooie plant geeft de ruimte kleur. Wat vrolijkheid in huis? Een bijzonder bloemstuk is de blikvanger van uw huiskamer.
Voor elke wens hebben wij een passend bloemwerk.
 

Bloemen in Terneuzen

Wij verkopen alleen de meest verse bloemen. Zo geniet u nog langer van uw bloemstuk.
Onze bloemen worden ingekocht bij de bloemenveiling en zijn aangepast op de tijd van het jaar.

In de decembermaand haalt u bij ons voor de feestdagen sfeervolle kerstukken. De lente brengt u in huis met mooie narcissen of hyacinten. 

Ook als er iets te vieren is, een trouwdag of geboorte bijvoorbeeld, hebben wij een geschikt boeket. In onze winkel stellen we op basis van uw wensen een boeket samen. We verkopen een ruime selecte potten en vazen waar u de verse bloemen in zet. 

Corsages Terneuzen

Uw huis in bloei

Wilt u wel de lusten van verse en mooie boeketten in huis, maar niet de lasten van het halen en uitkiezen? Dan biedt het bloemabonnement een uitkomst.
Hierbij kiest u, op basis van uw wensen en interieur, een boeket dat wij wekelijks (of op een andere termijn) bij u thuis bezorgen. U hoeft alleen nog de bloemen water te geven en te verversen. 

Op deze manier heeft u er verder geen omkijken naar, maar wel altijd een mooi boeket in huis.

Tijdens vakanties kan het abonnement tijdelijk worden stopgezet.
Het bloemabonnement is een origineel cadeau om te geven. Deze kan tijdelijk worden afgesloten, zodat de gelukkige voor een bepaalde periode altijd verse bloemen in huis heeft staan.

Een bloeiende onderneming

Neem bij ons een bedrijfsbloemabonnement af en breng met onze bloemen wat gezelligheid op uw werkvloer. Elke week (of vaker) krijgt u een bloemstuk of plant bezorgd. Dat vrolijkt niet alleen het bedrijf op, maar ook het humeur van uw werknemers.

Het boeket of hele arrangement zijn in de stijl van uw bedrijf en persoonlijke smaak. De bloemen worden aangepast aan het seizoen: madeliefjes in de lente en kleurrijke chrysanten in de herfst. 

Zo staat er altijd een mooie bos bloemen in uw bedrijf om uw werknemer of klant te verwelkomen.

Voor een bedrijfsfeest, belangrijke vergadering of open dag verzorgen wij ook de decoratie. Wij leveren voor elk budget en elke huisstijl de juiste bloemen.