Trouwbloemwerk Terneuzen
Zeg het met bloemen

De mooiste trouw- en rouwboeketten

Laat uw bloemstuk voor u spreken, of ze nu vreugde of troost uitdrukken. Wij doen er alles aan om het bloemstuk zo persoonlijk mogelijk te maken en de juiste boodschap over te brengen.
 

Persoonlijke trouw- en rouwboeketten

Voor een blije gebeurtenis of een droevig moment in uw leven zijn bloemen het juiste gebaar. Heeft u specifieke wensen of wilt u dat wij u helpen bij de keuze in een geschikt bloemwerk? Samen met u zorgen we voor een boeket dat past bij de gelegenheid.

Onze bloemen worden vers ingekocht, waardoor de boeketten lang mooi blijven. Door onze keuze voor betere en meer bijzondere soorten bloemen, wordt uw boeket of arrangement uniek. 

Rouwboeketten Terneuzen
Zomerboeketten

Trouwbloemwerk

De mooiste dag van uw leven moet natuurlijk ook mooi versierd worden. Zeeën rode rozen of klassieke lelies: wij maken uw dag nog romantischer. Voor de bruiloft hebben we een persoonlijke afspraak om uw wensen en voorkeuren te bespreken. We verzorgen niet alleen uw bruidsboeket, maar kunnen ook de kerk of trouwlocatie versieren, de trouwauto opfleuren en corsages leveren. Vrijwel alles is mogelijk, voor elk budget.

Rouwstukken

Het verlies van een dierbare is voor iedereen een zware tijd. Een mooi rouwstuk kan daarbij zeggen wat moeilijk in woorden is uit te drukken. Wij maken rouwboeketten op maat, waarbij we de tijd nemen om uw wensen te bespreken. Zo is het rouwstuk altijd persoonlijk.

Door goed contact te houden met de begrafenisondernemer en uitvaartverzorger zorgen wij dat de bloemstukken op de juiste plek en juiste tijd aanwezig zijn. Wij nemen u hierdoor tijdens de dag zelf een van de vele zorgen uit handen. 

Rouwboeketten